tiistai 12. kesäkuuta 2018

Do you need more privacy to your back yard ?

Tarvitsetko lisää näkösuojaa terassille DIY

Toukokuu oli ihan mahtava! Koko Suomi nautti pitkästä lämpöaallosta ja kesä pääsi nopeasti vauhtiin pitkän kylmän talven jälkeen. Töissä oli hieman tressaavaa, mutta onneksi minä rentoudun puuhastellessani pihamaalla. Toiset inhoo ja toiset tykkää!
Höpinät sikseen. Onko sinulla naapurit aivan lähellä? Minulla on ja se on ihan okei, mutta kuitenkin kaipaan aina näkösuojaa välillemme.
Tänä vuonna päädyin hieman trooppiseen tunnelmaan. Se syntyi helposti.


May was awesome! The whole month was warm. After a long and cold winter it felt wonderful. Do you have neighbors close to you? I have and it is OK. But! Sometimes I miss privacy between us. This year, I wanted a little bit of tropical style. It was easy.

Naapureilta suojaisassa nurkkauksessani on kiva nautiskella lämpöisinä päivinä ja olla vaan.

Hiding from the eyes is nice to enjoy the warm days and just be. Just be!!!
Suojaverhon tein suihkuverhosta. Kevyttä, ilmavaa, sateen kestävää ja helposti kuivuvaa materiaalia. Olin ihan innoissani kun löysin tämän lehtikuvioisen verhon. Täydellinen!

Yes, quite right! It's a shower curtain. It is light, airy, rain resistant and easily drying material. Perfect!
Pihassani oli jo pitkään pyörinyt kuiva oksa.  Laitoin siihen lasihelmiä roikkumaan. Helmet säihkyvät ihanasti auringon valon osuessa niihin.

I had a dry branch in my yard, for a long time. I put glass beads hanging on it. The beads glow wonderfully when the sunlight hits them.


Maalaus hommissa kun oli niin maalasin sitten myös oksan.

I also painted a white color on a branch.Oksa näytti minun mielestäni hieman aseelle. Joten piirsin siihen Sharpie kynillä kuvioita.

It seemed to me a bit like a shotgun. So I drew this patterns  with a Sharpie pen.Nyt on aika nauttia ihanista kesäpäivistä ja olla mahdollisimman paljon ulkona. Kukat, Rakastan niitä!

Now is the time to enjoy the wonderful summer days and be as much outside as possible. Flowers, I love them!


Katso myös...    ← Click Before made.  Aikaisempia "stailailujani".Nautitaan kesästä!

Let's enjoy the summer!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...