maanantai 19. helmikuuta 2018

Cardboard box Diy

Kartonkilaatikko askartelua


Tässä on tälläistä sunnuntai päivän askartelua. Minulle oli kertynyt näitä magneettilaatikoita. Tänään sain aikaiseksi koristella ne  säilytyslaatikoiksi. Koristeluun käytin  mitä kaapista löytyi.

Minusta on hauska käyttää hyödyksi "roskia" jos se on mahdollista. Olen aikaisemmin päällystänyt mm. viinilaatikoita. Niihin löydät linkin sivun lopussa.

Here is Sunday's day crafting. I was retained these magnetic boxes. Today I managed to decorate them. I used to decorate what I found in the closet.

I think it's fun to use the "trash" if possible. I've previously been crafting wine boxes. You find the link at the end of the page.
Itselleni tein yhden laatikon askartelu tarvikkeitani varten.

For me, I did one box for my crafting supplies. Pojalleni tein yhden sarjakuva aiheisen laatikon.

A cartoon box for my son.


Nämä laatikot ovat niin hyvä magneettinsa ansiosta, että jos sinulla on kertynyt näitä niin käytä ne pikkutavaroiden säilytykseen.

If you have magnetic boxes. Decorate them. And use.
Tarvitset: Servetin, liimaa, folioteippiä, sarjakuvalehti, Washi teippi, lakkaa, sakset, sivellin.

You will need: Napkin, glue, foil tape, comic book, Washi tape, lacquer, scissors, paint brush.Teippaa laatikon reunat folioteipillä. Ei haittaa jos tulee ryppyjä. Ryppyinen näyttää jopa paremmalta kuin sileä.

Tape the edges of the box with foil tape. It does not matter if there are wrinkles. The wrinkled looks even better than smooth. 
Liimaa servetti ja anna kuivua. Ohenna liimaa vedellä ennen levitystä. Taputtele servetti varovasti.  Servetti hajoaa helposti! Päälle laitoin spraylakan. Sarjakuvalaatikkoon lisäsin siveltimellä lakkaa.

Glue the napkin and allow to dry. Add a little water to the adhesive before applying. Put the napkin gently on the place. Napkin breaks easily! On top I put the spray varnish. To the cartoon box I used Decoupage lacquering.

Below you will find more ideas.

Diy Säilytyslaatikko kenkälaatikosta - Shoe box diy
Storage containers from wine boxes

Storage containers


Toivottavasti tässä oli sinulle joku säilytyslaatikko idea, joka myös sinua kiinnostaa! Roskista voi joskus olla hyötyä! Vai mitä!

I hope you found an idea here that also interests you! Crash can sometimes be useful! Do you agree?

Thanks for stopping by here!Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...