torstai 14. syyskuuta 2017

Glittering Flower pots Diy

Kimaltelevat ruukut Diy


Nyt kaipasin hieman säihkettä ja kimallusta. Päivät ovat olleet sateisia ja harmaita. Tämä  Diy idea sai päivääni säihkettä!
Syksy voi myös olla kaunis vuodenaika, mutta harmaat sade päivät ovat  ovat masentavia. Nämä pienet kimaltelevat mehikasvi ruukut säihkyvät kauniisti myös hämärissä iltavaloissa.

Now I needed a little sparkle and glitter in my life. The days have been rainy and gray. This Diy idea got my day glittering!
Autumn can also be a beautiful season, but gray rain days are depressing. These little glittering pots sparkle beautifully even in dusky evening light.
Mitä tarvitsin: Ikea ruukut, sivellin, liima, kimallus ja teippi. Tässä askartelussa minun  ei tarvinnut ostaa mitään. Jos arvaan oikein niin vanhoja ruukkuja löytynee melkein joka kodista sekä liimaa ja maalarinteippiä. Pieni purkki kimalletta ei maksa paljoa.

What I needed: Ikea pots, brush, glue, glitter and tape. This home decorating idea I did not have to buy anything. If I guess so, old pots can be found in almost every home, as well as glue and masking tape. A small jar of sparkle does not cost much.Lisää teipit ja liima.

Add the tapes and glue.


Lisää kimalle.

Add the glitter.


Irrota teipit.

Remove the tape.Spraylakkaa viimeiseksi. Se sitoo kimalluksen lopullisesti. ☺Ja valmista tuli.

Spray varnish last. It binds the sparkle definitively. ☺And it's done.

Niin halpa, helppo ja nopea tapa koristella kukkaruukut. Minä ihastuin näihin. Toivottavasti sinäkin.

So cheap, easy and fast way to decorate flower pots. I fell in love with these. Hope you too.

Click  More like this..... here


Thank you for stopping by!Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...