maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kuinka teen itse "Voimariinia"

How I do  Light butter.


Meidän perheen suosikki voi.
Tänään tein itse "Voimariinia". Opin tämän mieheni äidiltä jaan sen nyt kaikille halukkaille.Tämä voi on Super maukasta ja levittyy helposti leivälle!Vieläpä helppoa valmistaa!

Our family's favorite butter.
Today I made myself "Light Butter". I learned of this husband's mother and I share this to you now! .This butter taste Really good, and spreads easily on bread. And Easy do!





 Mitä tarvitset: Sauvasekoitin, seikoitusastia, voirasia.

200g voita
2dl rypsiöljyä
2dl kylmää vettä

What you need: Hand blender, mixing vessel, butter box

200 g butter
2 dl rapeseed oil
2 dl of cold water



Anna voin sulaa huoneen lämmössä noin tunti. Sekoita hieman pehmentynyt voi sauvasekoittimella.
Lisää öljy ja lopuksi kylmä vesi.Valmista.

Let the butter melt at room temperature for about an hour. Mix slightly softened butter with a hand blender.
Add the oil, and finally cold water. Done.



Kaada säilytysrasiaan. Laita jääkaappin. Käytä ja nauti seuraavana päivänä.

Pour the storage container. Put in the fridge. You can use and enjoy your butter the following day.

In the kitchen today. Eppu 10 years! Happy Birthday!


Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! I highly recommend you try it!



Lähetä kommentti